ceco_accord 6013 #41 Отговорено 1 Февруари, 2021 Такива като НЕГО със свещ да ги търсиш, ама вече са кът. Нищо не е вечно - хората също. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobineshkov 19 #42 Отговорено 23 Март, 2021 Колеги, при мен проблемът с помпата беше сходен. Когато застудя времето, сутрин като запалех колата воланът изчезваше и се чуваха доста неприятни звуци и шофирането беше "интересно". Течността в казането се газираше и ставаше на пяна. Помпата омасляваше и явно смучеше въздух. След като прочетох темата се свързах с колегата Бранко (Маркони). Той каза, че има налични ремонтни комплекти и аз свалих помпата и му я пратих. И тук подкрепям с две ръце колегата deianr за "Бранко си заслужава всички хубави неща, които съм чел за него", като ще добавя, че дори не подозирах, че в България съществуват такива хора. Върна ми помпата, обясни ми как да си обезвъздуша системата и сега направо не мога да си позная колата. Имам чувството, че никога воланът не е бил толкова приятен - радвам се като малко дете. Поздрави 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове