Anjo 1 #1 Публикувано 24 Август, 2020 Здравейте изкочи ми следния проблем колата на място загрява и климатика въпреки че чувам компресора духа топло в движение почва да духа студено.... Освен това забелязах че и двете перки не работят майстора каза че перките са за смяна но Аз се чудя как така и двете са се развалили едновременно дали не е някакъв друг проблема??? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #2 Отговорено 28 Август, 2020 Майстора ти е малоумен и най-вероятно не става и за гадател . Нека я види някой който разбира от климатици на коли а после и от Хонди. Има тема за болежките на климатроника. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Anjo 1 #3 Отговорено 28 Август, 2020 Оказа се прав майстора изглежда съм карал неопределено време с единия само който е стигал за да се охлажда сега и той е спрял... Сложихме ги и веднага тръгнаха и двата...Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #4 Отговорено 30 Август, 2020 Тия перки е невъзможно да изгорят да не говорим и двата . Пробвахте ли ги на късно да им дадете ток ? Нещо не разбрах сменили сте перките с нови ли? Да не се окаже че буксите са били разкачени? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Anjo 1 #5 Отговорено 30 Август, 2020 Сменихме ги с нови и двете тръгнаха! А една от старите тръгваше само като е завъртим с ръката другата беше напълно спрялаSent from my iPhone using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове