dimy 24 #1 Публикувано 15 Май, 2007 става въпрос за този зеления чек под скоростомера сега е станал оранжев ,а масло, ремаци и филтри са сменени в превод - изисква, иска, нуждаесе от поддръжка, тех. екслоатация, съхранения може ли това да е от свещи или от тва, че не са отбелязали на компа, че са сменени някой кулсомативи ??? и къде да я закара ма я оправят ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 15 Май, 2007 трябва да кажеш на ecu-то че си ги сменил. на баща ми на джипа зад таблото има копче дето го ресетва. на хондата може и да е по друг начин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiholov 1 #3 Отговорено 15 Май, 2007 Според мен това е за смяна маслото и като се сменя маслото трябва да се ресетва някъде, но за първи път виждам такова нешо. Най- добре си намери сервизно за колата и виж какво индикира това и по какъв начин се ресетва и му започва брояча от начало. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #4 Отговорено 15 Май, 2007 Трябва да има начин за ресет, на BMW-то на авера има сервизен куплунг на който му се закъсяват два извода за 20сек. ама на Хонда незнам... Продължавай да събираш мнения, не се знае от коя трънка ще изкочи заек... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #5 Отговорено 15 Май, 2007 оффф тая американска хонда само с глупости е пълна не сложили ел стакла ами една камара глупости да пищят и мигат да не говоря как се намират частите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orleto 0 #6 Отговорено 15 Май, 2007 (Редактирано) Пробвай така:източник: http://www.hondainfo.com/Натисни копчето дето си нулираш там километрите и дай на контакт. Дръж го натиснато. След 10-15 сек. трябва да изгасне лампичката. Върни контакта и пусни батончето. Ако не стане пробвай пак.А тука има и друг начин не знам кой ще ти стане.http://www.vtec.net/forums/one-message?message_id=386693 Редактирано 15 Май, 2007 от Orleto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lz2lps 0 #7 Отговорено 16 Май, 2007 Това диодче по принцип е за напомняне, че трябва да се сменя нещо. При мене доста време мигаше като стартирам двигателя, а после почна да свети и постоянно. Просто ми сигнализираше, че съм стигнал 90К мили и трябва да сменям ремък, водна помпа, т.н. Аз бях ги сменил на 80К мили и явно от сервиза просто бяха забравили. Ето как го оправих:Maintance Light Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #8 Отговорено 16 Май, 2007 оффф тая американска хонда само с глупости е пълна не сложили ел стакла ами една камара глупости да пищят и мигат да не говоря как се намират частите оки мерси стана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове