dida81 0 #1 Публикувано 15 Май, 2007 има ли такъв, където компетентно могат да обслужват хонда сивик 5г.(да сменят консумативите на нов внос автомобил) колко струва процедурата приблизително(труд + части) и къде се намира сервиза(ите)? Много съм се навил вече да купувам кола, гледам че има и такива с по-изгодни цени и имам нужда от конкретно инфо.Здравей!Аз лично се доверявам на сервиза на ХОНДА-Апостолов(на изхода на Б-с посока Созопол,отляво)Моята също е сивик 5-та.По моята кола трябваше да се сменя датчика за температурата и за бензина ,а също и водна помпа.Вси4ко това + труд(естествено)ми излезе 560лв.Аз също я имам от няколко месеца и наи добро мнение чух именно за този сервиз ,а за любимата ХОНДА трябва да получи най-доброто обслужване :worthy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dida81 #2 Отговорено 15 Май, 2007 това някъде до кръстовището ли е?от билла (трапезица)посока созопол след първото кръстовище отляво има голяма табелла XONDA-НЕ МОЙЕ ДА НЕ Я ЗАБЕЛЕЖИш!аКО НЕ НАМЕРИ6 СЕРВИЗА щЕ ТЕ ЗАВЕДА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове