sia80sia80 0 #1 Публикувано 27 Юли, 2020 Здравейте колеги,имам нужда от съвет за Stream с двигател k20a1.Появи се грешка 1259,проверих цедката на клапана ,идеално чиста,соленоида работи.Включих диод към захранването на соленоида и установих,че ветека включва при 3000 оборота.Въпроса ми е не са ли ниски тези обороти.Ветека по налягане на маслото ли включва или по обороти или по двете? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 27 Юли, 2020 Липса на налягане на маслото . Имаш още една цедка на втцето смени ги и двете с нови . С какво масло е колата? 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sia80sia80 0 #3 Отговорено 27 Юли, 2020 Благодаря за отзива маслото е 5w30.Въпроса е защо включва толкова рано. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 27 Юли, 2020 Имаш две системи и витек и вариатор кво ти пука кога го пуска. Това е икономичен витек , на толко е "преценила'' . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sia80sia80 0 #5 Отговорено 27 Юли, 2020 Грешката излиза при много топло време,ще се ориентирам към смяна на маслото за начало.Все пак системата взима информация от някъде за да вземе решение и ако нещо я лъже???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #6 Отговорено 27 Юли, 2020 (Редактирано) Можеш ли да ми кажеш защо питаш като ни четеш ни слушаш? Писах ти смени и двете цедки с нови ! И единственото което пуска и спира витека е екуто . Вариант за спиране и логичен е липсата на налягане породено от запушените горепосочени или липса на масло . Редактирано 27 Юли, 2020 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sia80sia80 0 #7 Отговорено 27 Юли, 2020 Не ме разбирай погрешно,попитах нещо конкретно.Не съм фен на сменяне едно след друго на всичко до откриване на проблема.Занимавам се с двг,търся инфо и логично обяснение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #8 Отговорено 27 Юли, 2020 преди 13 минути, sia80sia80 написа: .Занимавам се с двг Извинявай че ти цапам по темата. Няма повече. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове