rintal 10 #1 Публикувано 25 Юни, 2020 Здравейте, интересува ме какви данни са достъпни през OBD2 конектора на CR-V 2 фейслифт 2005г. бензин K20A4. Имам инсталиран TORGUE PRO и ELM327 Bluetooth. По-конкретно, показва наличието на сензор за температурата на антифриза, но показанията са нула градуса постоянно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1249 #2 Отговорено 25 Юни, 2020 (Редактирано) Показва си температурата на антифриза. Лично аз съм вадил тримове (ST, LT fuel trim) , температурa на входящия въздух(IAT), температура на антифриза (coolant temperature) ламбди (O2), обороти, налягане в колектора (MAP)... вече не помня какво още. Не помня ELM-ът дали е бил 1.5 или 2.1, защото го подарих. Връзка по K-line ISO 9141 мисля без допълнителни специални настройки. Редактирано 25 Юни, 2020 от dindin Техническа грешка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rintal 10 #3 Отговорено 25 Юни, 2020 Възможно ли е при това положение датчика за температурата да е нередовен при положение, че нямам индикации за това. Никакви грешки или прочее. Между другото, температурният "часовник" на таблото към датчика който би трябвало да чета през OBD -то ли е вързан? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1249 #4 Отговорено 25 Юни, 2020 Не знам, не съм се интересувал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rintal 10 #5 Отговорено 25 Юни, 2020 Предполагам, че ако вади грешни данни би трябвало да избие някаква грешка...? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове