MorganCreek 4 #1 Публикувано 25 Юни, 2020 Здравейте колеги. Да се похваля и аз след 1 година на раздяла с марката отново си взех Honda Accord 2.4 автомат 2008г. Карах Mercedes W204 и да споделя, че хондата е на светлинни години пред мерцедеса. Първи впечетления, много хубава и стегната возия ( на жълти пружини е колата) прекрасно върви с този двигател. Има някой неща който трябва да се направят, но след мерцедеса всичко ми се струва супер евтино :) :) :) 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivailopp 291 #2 Отговорено 25 Юни, 2020 Привет, колега , добре дошъл. Честито, пожелаваме ти безаварийно придвижване с много приятни моменти! Би ли пуснал някое друго мнение в тази тема, примерно на нещата , които си обслужвал колко струват на Мерцедеса спрямо Хондата. Прочети я като имаш време и дай малко обратна връзка. Така някои хора ще добият представа и ще си направят изводи. Ето в тази тема: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MorganCreek 4 #3 Отговорено 25 Юни, 2020 Темата я четох преди, вчера купих колата и все още не съм я обслужил, но тези дни ще го направя. Гледах примерни цени и са в пъти по евтини от Мерца мерси 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове