wwalker 5 #1 Публикувано 8 Юни, 2020 Здравейте колеги, Откакто имам автомобила от подписа вече няколко години има похлопване на около 2000 оборота от трета нагоре, при изкачване и леко подаване на газ. По-ясно се усеща лятото, затова и клоня към тампон на скоростите, който като е горещо омеква повече. Някой имал ли е подобен проблем и съответно идея кой тампон може да е или нещо друго като възможност? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Narmag 0 #2 Отговорено 29 Юни, 2020 Привет, аз имам същото похлопване на 2003 автоматик. Звука е по-скоро, като някакво почукване на ламарина при смяна от 1-ва на 2-ра и 3-та. В петък съм в сервиза за обслужване и казаха, че ще погледнат откъде може да идва тоя звук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wwalker 5 #3 Отговорено 10 Юли, 2020 При мен не е при смяна. Левият външен накрайник на волана ми е за смяна и си мисля дали не е от него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wwalker 5 #4 Отговорено 11 Юли, 2020 Ходих да сменям накрайника и той се оказа здрав. Разбит беше левия шарнир и единия тампон на носача скъсан. Смениха шарнира и двата тампона. Като покарам ще разбера дали от там е хлопало. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове