dio18 1 #1 Публикувано 31 Май, 2020 Здравейте, колеги! На скоро си купих Civic VIII генерация. Чистачките бяха за смяна. При смяната на едната обаче, декоративните капачета се счупиха, явно самата пластмаса е изгоряла. Ще се радвам, ако някой ми каже от къде мога да си купя такива, дори и да са втора употреба. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #2 Отговорено 1 Юни, 2020 Преди 17 часа, dio18 написа: Здравейте, колеги! На скоро си купих Civic VIII генерация. Чистачките бяха за смяна. При смяната на едната обаче, декоративните капачета се счупиха, явно самата пластмаса е изгоряла. Ще се радвам, ако някой ми каже от къде мога да си купя такива, дори и да са втора употреба. Благодаря предварително! Колега директно от хонда си ги поръчай чисто нови - мисля че 11лв и стотинки беше бройката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dio18 1 #3 Отговорено 1 Юни, 2020 Преди 3 часа, thelastbonbona написа: Колега директно от хонда си ги поръчай чисто нови - мисля че 11лв и стотинки беше бройката Благодаря за информацията! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове