Festara 8 #1 Публикувано 29 Април, 2020 (Редактирано) Здравейте, заден ляв лагер започна да вие на умряло и ще се сменя. Имам такъв обаче е с гривна за ABS, а моята няма ABS. Въпроса ми е дали ще стане или изобщо да не се захващам. Сравнявам по снимки и изглеждат еднакво, с единствената разлика гривната. Успях да намеря и някакви размери вътрешният диаметър и височината са еднакви, нооо ... . Ще се радвам ако някой ме насочи. Благодаря! P.S. Колата е Сивик 6 D14A4 Хеч Редактирано 29 Април, 2020 от Festara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #2 Отговорено 30 Април, 2020 Гривната БИ трябвало да може да се избие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Festara 8 #3 Отговорено 30 Април, 2020 (Редактирано) Днес реших да опитам - няма проблем гривната не пречи. Монтирах лагера тя остана там. Някой ден ако я направя с ABS ще стои и ще чака Да гривната е набита отделно така че няма проблем и да се избие конкретно на този лагер. Редактирано 30 Април, 2020 от Festara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове