tranko 2 #1 Публикувано 27 Април, 2020 (Редактирано) Здравейте, колеги Искам да попитам дали 3-та генерация има скритата опция за автоматично отключване и заключване на вратите, при стартиране/достигане на определена скорост, и изключване на двигателя? В клипчето по-долу е обяснено, но за американската версия на колата, който при мен не сработва. Редактирано 27 Април, 2020 от tranko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gele_SF 0 #2 Отговорено 27 Април, 2020 Здравейте, колеги Искам да попитам дали 3-та генерация има скритата опция за автоматично отключване и заключване на вратите, при стартиране/достигане на определена скорост, и изключване на двигателя? В клипчето по-долу е обяснено, но за американската версия на колата, който при мен не сработва. И аз го бях гледал и пробвал преди време и при мен не проработи...Изпратено от моят SM-A520F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rockton 12 #3 Отговорено 28 Април, 2020 Начина да се разбере дали тази функция е педвидена в боди контролера на автомобила е само един. Свързване към диагностичната апаратура, вход в боди контролера, специални функции, и там се вижда какво може да се разрешава и забранява! Скенерите които могат да "човъркат" в подробности и специални функции и настройки по всички модули и контролери в Хонда са: HDS-Дилърски ,ако е кракнат китайски, повечето от опциите не работят. Пробван. работи на около 50% CarManScan Wi- многомарков На дилърско ниво, няма китайски аналог.Пробван, на 100% работи Launch X431 този многомарков прибор все още не съм го пробвал как се справя в специални функции на Хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #4 Отговорено 28 Април, 2020 Колега, Ако си от София ми пиши и мога да я закача и да ту пусна опцията ако я имаш налична в BCM-a. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове