avtointerior 0 #1 Публикувано 11 Май, 2007 (Редактирано) Пич, прегледай тази тема от форума на АУДИ, не можеш да изпълниш всички изисквания, но ще научиш доста полезни неща - ТУК. УСПЕХ Редактирано 11 Май, 2007 от avtointerior Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
A663A 0 #2 Отговорено 11 Май, 2007 (Редактирано) Виждам, че не дават отговор колегите, затова аз ще си позволя да те насоча към сервиз за хондата и доколкото знам собственика - Юри май беше -е работил в представителството преди. Взимахме глава за 2.3 от него и ми се стори коректен . Но само от едно запознанство не мога да правя изводи за професионализъм, така че старите членове имат думата. Мога да ти дам телефон за връзка.PS Карах година и половина бензинов Акорд 99г., но не ми е правил проблеми- от къде опит със сервизи Редактирано 11 Май, 2007 от A663A Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Trevor 0 #3 Отговорено 11 Май, 2007 Виждам, че не дават отговор колегите, затова аз ще си позволя да те насоча към сервиз за хондата и доколкото знам собственика - Юри май беше -е работил в представителството преди. Взимахме глава за 2.3 от него и ми се стори коректен . Но само от едно запознанство не мога да правя изводи за професионализъм, така че старите членове имат думата. Мога да ти дам телефон за връзка.PS Карах година и половина бензинов Акорд 99г., но не ми е правил проблеми- от къде опит със сервизи Ще се радвам ако ми го дадеш (телефона) Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
A663A 0 #4 Отговорено 11 Май, 2007 Утре след десет го имаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest A663A #5 Отговорено 12 Май, 2007 Виждам, че не дават отговор колегите, затова аз ще си позволя да те насоча към сервиз за хондата и доколкото знам собственика - Юри май беше -е работил в представителството преди. Взимахме глава за 2.3 от него и ми се стори коректен . Но само от едно запознанство не мога да правя изводи за професионализъм, така че старите членове имат думата. Мога да ти дам телефон за връзка.PS Карах година и половина бензинов Акорд 99г., но не ми е правил проблеми- от къде опит със сервизи Ще се радвам ако ми го дадеш (телефона) Мерси0887 728 752 - Юри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #6 Отговорено 13 Май, 2007 номера на рамата е на табелка на купето в двигателния отсек. Номера на двигателя е отпред много близо до скоростната кутия. Би трябвало да пише модела на двигателя и отдолу номера му. Обикновенно е лесно забележим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #7 Отговорено 14 Май, 2007 Омбре не знам до сега да е отказвал огледи, пък и става доста бързо... ако не си му видял телефона0877246632 - Сашо ( Омбре) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Trevor 0 #8 Отговорено 15 Май, 2007 Омбре не знам до сега да е отказвал огледи, пък и става доста бързо... ако не си му видял телефона0877246632 - Сашо ( Омбре)Много мерси за телефоните. А относно другия въпрос? Или да го постна на друго място във форума? Как за бога да разбера преди да си дам парите дали не е крадена? Че гледам тука едни наточени врачански сивици за не много пари ама... знам ли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове