Nasko63 0 #41 Отговорено 22 Януари, 2024 Здравейте, От месец съм собственик на Honda CR-V 2010 Executive . Имам проблем плафона в багажното отделение. Копчето на плафона има 3 положения: OFF, ON и средно което би трябвало да включва осветлението при отваряне на багажника. При положение ON осветлението работи, но в средно положение на копчето не работи. Свалих плафона и видях че има 3 пластинки с пъпки, като при включване на копчето се осъществява контакт между една и се сменят другите две. Към тази пластинка се подава постоянен плюс, една от другите две взема директно маса от купето, а другата, която според мен трябва да подава маса при отваряне на багажника за да се задейства осветлението не показва връзка с маса. На дисплея на арматурното табло при отваряне на багажника също не се отчита че той е отворен. Не знам какъв е принципа на работа на ключалката, защото след около 20 сек. ако не отворя някоя врата автомобила се заключва. Моля ако някой е имал подобен проблем да сподели опит и да даде съвет. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове