AzSum 185 #1 Публикувано 18 Март, 2020 Здравейте, Единия ми халоген по някаква причина е леко хлътнал и то не целия, а само от едната страна.Предполагам нещо го е ударило или някакъв крепеж, който го държи фиксиран се е счупил.От другата страна си е захванат. Работи си нормално . През двигателния отсек не виждам достъп. Някой има ли идея как да се поправи? Бронята ли се сваля или има по-хитър начин? Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kaio 8 #2 Отговорено 19 Април, 2020 На 18.03.2020 г. at 13:39, AzSum написа: Здравейте, Единия ми халоген по някаква причина е леко хлътнал и то не целия, а само от едната страна.Предполагам нещо го е ударило или някакъв крепеж, който го държи фиксиран се е счупил.От другата страна си е захванат. Работи си нормално . През двигателния отсек не виждам достъп. Някой има ли идея как да се поправи? Бронята ли се сваля или има по-хитър начин? Поздрави Здрасти. Трябва да свалиш бронята и подкалника. Няма как иначе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #3 Отговорено 21 Април, 2020 Благодаря ти , но май намерих как става. Ето клип : Още не съм намерил време да се пробвам , но и това ще стане. има и други клипове без сваляне на брони. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kaio 8 #4 Отговорено 22 Април, 2020 Преди 21 часа, AzSum написа: Благодаря ти , но май намерих как става. Ето клип : Още не съм намерил време да се пробвам , но и това ще стане. има и други клипове без сваляне на брони. Супер. Аз си играх да свалям цялата броня а то имало как другия път ще знам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове