Mboevv 0 #1 Публикувано 15 Март, 2020 Здравейте! Вчера смених гумите с летни и реших профилактично да мина стенд, но ми направи впечатление, че на едно от колелата се заседяха бая време и даже използваха чук пръскала и накрая се отказаха... Според вас в тази диаграма която ще прикача добре ли е направен стенда? Целта ми беше да съм сигурен, че няма да имам неправилно износване на новите гуми. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 474 #2 Отговорено 15 Март, 2020 Добре е. И аз съм перфекционист малко с числата по книгите ама май не е толкова лесно да се докарат до номиналните стойности, а гледат да влязат в границите или близо до тях. Само за ъгъла на шенкела не съм сигурен дали е фатално да е толкова голям и дали има значение за това окачване изобщо. Качвам то моята разпечатка за справка. Това е един вид втори стенд, защото преди месец бях минавал пак и имам пълно доверие на човека, така че мисля, че може да се ползва за референция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mboevv 0 #3 Отговорено 15 Март, 2020 Ето така изглеждат колелата ми леко разкрачени, на вашата кола така ли са? Може ли да ми изпратите снимка как изглеждат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове