valls 1 #1 Публикувано 11 Март, 2020 Здравейте и добро утро колеги. Искам да споделя с вас появил се при мен от няколко дни симптом на проблем в съединителя и да получа мнения и някакви напътствия. Та каква е ситуацията: При обиране на празния ход на съединителя с педала, в него се усеща вибрация наподобяваща пулсиране. След като съединителя премине към работен ход, отделяне на двата диска, тази вибрация изчезва. При движение вибрацията се усеща много слабо или почти я няма. При загряване на двигателя този ефект се усеща много слабо. Принципно не съм забелязал съединителя да преплъзва при потегляне или на 4-та или 5-та предавка. Та ще помоля за мнение в какво може да е проблема и какво да очаквам. Автомобила е Хонда Акорд 2004г. 2.2 i-CTDi -140 к.с. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 476 #2 Отговорено 3 Април, 2020 На колко км е колата? Така както го описваш мисля че не е много притеснително, стига да няма шумове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове