bmw123 0 #1 Публикувано 10 Май, 2007 Прочетете това, мисля че ще ви заинтригуваhttp://www.bgcars.net/index.php?option=com...=6&Itemid=1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lud fen 0 #2 Отговорено 10 Май, 2007 учените доказаха че са тотално изпращяли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sunny 0 #3 Отговорено 10 Май, 2007 учените доказаха че са тотално изпращяли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #4 Отговорено 10 Май, 2007 Малко ме съмнява, че се движи на собствен ход, но и само като модел е постижение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #5 Отговорено 10 Май, 2007 Кой им плаща мангизи на тия да се занимават 8 години с това бе??????????????Да не говорим пък за апаратуратаНаправо ще се застрелям в тиквата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #6 Отговорено 10 Май, 2007 Кой им плаща мангизи на тия да се занимават 8 години с това бе??????????????Да не говорим пък за апаратуратаНаправо ще се застрелям в тикватати да знаеше за колко по-глупави неща им плащат... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #7 Отговорено 10 Май, 2007 Кой им плаща мангизи на тия да се занимават 8 години с това бе??????????????Да не говорим пък за апаратуратаНаправо ще се застрелям в тикватаДа, днес мини кола, утре нано робот опериращ на молекулярно ниво. Представи си, че имаш малък тромб в мозъка примерно. Пускаш робота, и той го накълцва. Или отстранява вируса на спин механично като разчеква ДНК-то му с мини щипки. Това след време ще е мулти милярден бизнес. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #8 Отговорено 10 Май, 2007 Интересно на таз бегачка ... колко микро-литра и е багажника и ще събере ли микро-баскасата ми? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PoweRG #9 Отговорено 10 Май, 2007 Интересно ми е колко ще му струва каското на това ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #10 Отговорено 10 Май, 2007 Интересно ми е колко ще му струва каското на това ? Вероятно няколко милиарда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #11 Отговорено 10 Май, 2007 Интересно ми е колко ще му струва каското на това ? Вероятно няколко милиардатака е ,защото никога, никой не може да си намери колата и ще я счита за открадната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Preludisimo #12 Отговорено 10 Май, 2007 Въпрос: знаете ли коя е наи-дългата кола в света?Отговор: ТРАБАНТА 2 метра кола 30 метра дим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest icho #13 Отговорено 10 Май, 2007 Не се вижда и емблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #14 Отговорено 10 Май, 2007 Тея няма ли с какво друго да се занимаат 8 години, а се хванали кола да правят, която на никого няма да му свърши някаква работа....толкова проблеми има по които може да се работи но...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IvoSi 2 #15 Отговорено 11 Май, 2007 А кой ли ще я кара и дали е 4х4, щото из тези големи дупкиии!п.п. Обаче поне гласуването в анкетета за най-издръжлива кола върви в полза на Хонда, явно за сега само в нашия форум е пометена тази статия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bmw123 #16 Отговорено 14 Май, 2007 Abe, dali shte moga da si ia kupia ??Kolko li shte struva edna mulekula?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #17 Отговорено 14 Май, 2007 Abe, dali shte moga da si ia kupia ??Kolko li shte struva edna mulekula?? давай 10лв и ти я пращам в кибритена кутйка да имаш и гараж за нея .ако не е намериш в кибрита най- вероятно е паднала при транспорта и я търси по тиксото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #18 Отговорено 16 Май, 2007 (Редактирано) Abe, dali shte moga da si ia kupia ??Kolko li shte struva edna mulekula?? давай 10лв и ти я пращам в кибритена кутйка да имаш и гараж за нея .ако не е намериш в кибрита най- вероятно е паднала при транспорта и я търси по тиксото ахахахахаха... в тоя гараж ше сабереш около 100000000000 такива коли... е това ако не е далавера.... ето как да решим проблема с паркирането в софия... Редактирано 16 Май, 2007 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове