edimo 11 #1 Публикувано 11 Февруари, 2020 Днес, свалих акумулатора за заряд и като го сложих, установих, че CD-то не работи. Като дам на контакт, изщраква няколко пъти, все едно се мъчи да зареди диск. Като натисна бутона PWR, се включва радиото, настройва се и работи, но натискам бутона CD - не превключва, не светва големия дисплей и не реагира по никакъв начин и продължава да си свири радиото. Не работят и LOAD и EJECT, абе все едно няма CD, а в чейнджъра има 5 диска, модела е с навигацията. Пробвах няколко пъти да махам клемата, да се нулира, но нищо, както казах при контакт прищраква няколко пъти и дотам. Някакви идеи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edimo 11 #2 Отговорено 14 Февруари, 2020 Свалих радиото и проблема се оказа в изронени зъби на едно малко пластмасово колелце, задвижващо оста, на която са нанизани дисковете. Не е давало признаци за проблем, работеше перфектно, но може момента да е съвпаднал. Ще се радвам да чуя ако някой е имал същия проблем, как го е решил или ако има повреден чейнджър за части, защото искам да го въстановя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nacho76 3 #3 Отговорено 5 Октомври, 2020 Имам най вероятно същия проблем , както си свиреше при смяна на диска (СД ченджъра беше пълен с 6 диска) нещо не сработи правилно . Аз извадих дисковете и после сработи някаква защита че СД ченджъра е пълен и не позволява да вкарам диск изобщо... п.п. Лесно ли се сваля СД ченджъра за да проверя дали проблема ми е същият. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edimo 11 #4 Отговорено 5 Октомври, 2020 Свалянето е след отвиване на два болта, които са отдолу и първо се сваля държача за чашите и е играчка. А чейнджъра си иска разбирач. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nacho76 3 #5 Отговорено 5 Октомври, 2020 Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nacho76 3 #6 Отговорено 5 Октомври, 2020 Off Topic Случайно да си записал някъде фабр.номер на ченджъра за да се ориентирам какъв вариант да търся ремонт на моя, смяна с втора употреба или навигация според цената п.п. качвам снимка на ченджър от тема в продажби Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edimo 11 #7 Отговорено 6 Октомври, 2020 Втора употреба няма смисъл, всички са с дефект или ще бъдат. Мисли вариант с трасмитер или мултимедия, аз сложих трасмитер и забравих. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nacho76 3 #8 Отговорено 6 Октомври, 2020 Мултимедия китайска интересувал ли си се има ли за нашия модел и ако да на каква цена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edimo 11 #9 Отговорено 6 Октомври, 2020 Не съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nacho76 3 #10 Отговорено 7 Октомври, 2020 На 6.10.2020 г. at 10:46, edimo написа: Втора употреба няма смисъл, всички са с дефект или ще бъдат. Мисли вариант с трасмитер или мултимедия, аз сложих трасмитер и забравих. Какъв трансмитер сложи , аз имам един слага се на запалката но не съм доволен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jah 0 #11 Отговорено 2 Май, 2021 На 14.02.2020 г. at 18:26, edimo написа: Свалих радиото и проблема се оказа в изронени зъби на едно малко пластмасово колелце, задвижващо оста, на която са нанизани дисковете. Не е давало признаци за проблем, работеше перфектно, но може момента да е съвпаднал. Ще се радвам да чуя ако някой е имал същия проблем, как го е решил или ако има повреден чейнджър за части, защото искам да го въстановя. Здравейте, ако може за насоки как сте развили болтовете на радиото - по-специално десният? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
смок 2 #12 Отговорено 12 Май, 2021 На 6.10.2020 г. at 14:42, nacho76 написа: Мултимедия китайска интересувал ли си се има ли за нашия модел и ако да на каква цена 77251SJD003ZA.Това е панела за мултимедията DIN 2. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове