Jump to content
weapon R

Страшен пич с Хонда!

Recommended Posts

В4ера сутринта отивам на работа и ми се наложи да правя ляв завой в Младост-3 на 25-та поликлиника.След втория светофар запо4нах да губя надежда 4е някога ще успея да се вклю4а,когато изведнъж отсреща един тъмно син Сивик-англ.,спря цялото насрещно движение и присветна да мина :D Не знам кой е,не знам дали е 4лен на форума,не видях и номера,но това мом4е искренно ме зарадва-БЛАГОДАРЯ ТИ.Нека тези малки жестове от страна на всеки един от нас да станат по 4ести ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен, не само колегите трябва да се пускаме. Често пускам разни коли, но не и такива който нарочно са се озовали в текущата ситуация с цел да изкярят нещо и да прецакат другите ;) Включващи се от малки улучки, правеши ляв завой, престрояващи се заради някой грешно спрял или извършване на ремонтни дейности по пътя. Даже понякога ми се случва да объркам лентите и да трябва да се престоря. Досега винаги са ме пускали и аз винаги ще ги пускам. Тряба да има колегиалност, понеже е лудница :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата Орлин е прав трябва да има колегиалност между щоферите защото толкова много автонобили се навьдиха , че вече е истинска лудница в София да се шофира, аз винаги давам пьт на затруднени шофери, а и много пьти са ми давали предимство затова винаги и аз ще давам пьт ))))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен, не само колегите трябва да се пускаме. Често пускам разни коли, но не и такива който нарочно са се озовали в текущата ситуация с цел да изкярят нещо и да прецакат другите ;) Включващи се от малки улучки, правеши ляв завой, престрояващи се заради някой грешно спрял или извършване на ремонтни дейности по пътя. Даже понякога ми се случва да объркам лентите и да трябва да се престоря. Досега винаги са ме пускали и аз винаги ще ги пускам. Тряба да има колегиалност, понеже е лудница ;)

Напълно те подкрепям ;) Трябва да бъдем колегиални и разумни за да намалим проблемите си на пътя :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o©

Аз си имам закон, толерантност поне веднъж на ден ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Искам и аз да благодаря на MonsterOOD, че ме пусна онзи ден в Надежда. Забелязах му капака от долния светофар. Ако не беше ти брат, щях да си отвиса в пряката. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest weapon R

Искам и аз да благодаря на MonsterOOD, че ме пусна онзи ден в Надежда. Забелязах му капака от долния светофар. Ако не беше ти брат, щях да си отвиса в пряката. :)

Maлиииии,днеска и аз срещнах Монстера.Верно на живо е много як тоя капак. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И мене ме пусна един колега с бял сивик 4-та ген вчера на кръговото на 4-ти км :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...