ivorpetkov 16 #1 Публикувано 3 Февруари, 2020 (Редактирано) Здравейте, Решил съм да оправям някак ръждата на калниците. За предните най-лесно ми изглежда да ги сменя, като ми идва "свежа" идея да купя същия цвят от автоморга. И понеже гледам едно комби със същия цвят като моя, та въпросът е дали има разлика в предните калници на фейслифровите 5 врат хеч 97 и комби 99? Или да се купи нов Цък и боя е по-добре, но пък хем калник хем боя. А знае ли някой как се процедира със задните калници - купуване на нещо такова Цък и после рязане, заваряване, боядисване ли? П.П. На практика поддръжката по колата драстично започна да надвишва продажната цена, но пък ме кефи и съм решил да продължа да я поддържам, вместо да я харижа на цената на едни очила Редактирано 3 Февруари, 2020 от ivorpetkov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivorpetkov 16 #2 Отговорено 3 Февруари, 2020 И ако има "ръждояди" из софийско - препоръчвайте. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 122 #3 Отговорено 3 Февруари, 2020 (Редактирано) Център за борба с ръждата -имат фейсбук страница ,но според мен е замазване на очите и ще е цифра със сигурност. Аз се пробвам сам на повърхностните ръжди по дъното -до метал а вежди и прагове на майстор. Редактирано 3 Февруари, 2020 от pet71 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове