chopper1969 5 #1 Публикувано 8 Май, 2007 Здравейте фенове, знам че не и е точно тук мястото на молбата ми но...Трябва ми устройство(снимчица, чертежче) на карантийте на гърне по възможност на някоя реномирана марка, Ремус, Уолкър или нещо подобно. Ще се радвам ако някой ми обърне внимание Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
da6kata 8 #2 Отговорено 8 Май, 2007 (Редактирано) аз лично съм останал с впечатлението че Walker е по добрата марка като цяло нямам никакви чертежи ,но между ОМВито на Бояна и цар Борис на околовръстното има сервиз на Walker доста голям и предлагат 'оборудване' за хонди отиди могат да те спонсорират с малко информациясервиза се пада от лявата страна ако от Борис към ОМВ и от дясно ако идваш от ОМВ към Борис сервиза е голям син отпред има си паркирани коли няма да го пропуснешако с нещо съм помогнал се радвам ако не пак се радвам Редактирано 8 Май, 2007 от da6kata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #3 Отговорено 8 Май, 2007 човека явно иска да си прави не да купува ... и аз искам малко схеми ама не мога да намеря още и ще трябва да се реже ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #4 Отговорено 8 Май, 2007 (Редактирано) почвам и за десерт П.П. като намеря смислена информация ще пиша ... засега съм сметнл размера на дупките ама още не знам дали е верен , освен това е добре да не е един ,а да са няколко нива ... Редактирано 8 Май, 2007 от lookcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #5 Отговорено 9 Май, 2007 (Редактирано) Много благодаря за отзива и снимките, ето до какво се добрах аз: или Редактирано 9 Май, 2007 от chopper1969 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #6 Отговорено 9 Май, 2007 ако не ти е спешно не бързай , аз сега точно това проучвам и като разбера кое за какво се ползва ще напиша една тема по въпроса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #7 Отговорено 9 Май, 2007 (Редактирано) още картинки ... Редактирано 9 Май, 2007 от lookcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове