eduarrd 17 #1 Публикувано 17 Януари, 2020 (Редактирано) По стечение на обстоятелствата акумулаторите са излишни. Ползвани са в семеството ми и са в отлично състояние. В момента ги въртя в София на B18ка, за да са в кондиция. Може да се пробват и вземат само лично от Люлин 8. За връзка ЛС 0889 622 629(viber) 1. Италиански тесен акумулатор с десен + Nordor 45ah/360A - дойде със сивика на баща ми от Италия преди две години, която към момента не се кара, защото претърпя пътен инцидент. Акумулатора не е имал никакви проблеми и изкара с лекота две студени зими в ледената Дунавска равнина. цена 50лв 2. Чешки акумулатор купуван ноември 2018г. Starline 35Ah 300A десен + След като без проблеми 4 години карах прелюда с акумулатор на тази марка отново й се доверих. Специално този модел, който се продава го взех, защото е адски лек (бях в някаква фаза на мания за олекотяване) - под 10кг и върти b18 без проблеми, но затова пък от M*xcar отказаха да ми заверят гаранцията при покупката, защото капацитета му бил твърде малък за моята кола Акумулатора по принцип е с тесни клеми и допълнително съм му купувал оловни втулки до нашият размер - продава се заедно с тях. цена 60лв Редактирано 17 Януари, 2020 от eduarrd 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eduarrd 17 #2 Отговорено 25 Февруари, 2020 Цените надолу с по 10лв. Нови цени: Nordor 40лв Starline 50лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове