Jump to content
Nenkov0714

ЦРВ РД-1 2001г. 147 к.с проблем

Recommended Posts

Здравейте! Нов съм във форум,но ще се радвам да почерпя опит от някой. Притежавам ЦРВ РД1 2001 147 к.с ,след  теч на масло от семеринг на скоростна кутия се стигне до смяна,след като я смених а и малко преди да се стигне до смяната при скорост над 90 км/ч и махане на кракъ от педала на газта се чува чукане и бучене изключвам от скорост като паднат оборотите и скоростта,спира да го прави и след това пак същото. Проверих всички карет,висящ лагер карета на кардан и нищо до скорост 70-80 км/ч не го прави ,но при по висока се случва горе описаното ,ако е на по ниска предавка също го прави. Моля ви за съвет и компетентно мнение защото и сам гледах и търсих и няколко майстора вече обиколих и проблема не се решава.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти Градски,

Моля те, пиши малко по-разбираемо!

Не мога да преценя какво си сменил...?!

Звукът от къде се чува? Отпред ли, от двигателя ли, от скоростната кутия ли, отзад ли...? Това е важно да се знае, за да се прецени към кое да се насочим!

 

... а и темата ти е за тук: https://forums.hondabg.com/forum/112-cr-v-1ва-ген-1995-2001/

не за "общи дискусии".

Редактирано от dandilov

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах теч на масло от семеринг на скоростната кутия,смених семеринга ,смених и маслото и се появи шум в скоростната кутия на 5 та предавка,тъй като беше нетърпим шума защото беше постоянен смених скоростната кутия,след смяната се появи това което съм описал при скорост над 80 км/ч и махане на крак от газта с чува чукане и бучене и се усеща все едно е под краката усещат го и шофьора и пасажера на предната седалка,колата е с десен волан,проверени са карета вътрешни и външни на полуоските ,карета на кардан и висящ лагер на кардан също и дали вътрешните карета са заключили за кутията. Надявам се да е по разбрано звукът е все едно чукаш с чук под краката и бученето като резонанс с доста високи децибели.

  • Благодаря 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...