Jump to content
competition

Прекъсва ми Сивичето и на газ и на бензин

Recommended Posts

Здравейте!!!Предполагам,че на всеки му се е случвало да му прекъсва колата,та и аз получих такъв проблем и се друса мотора,което ме води до мисълта,че е някоя свещица или кабелче,но не съм сигурен и държи малко по-ниски обороти от нормалното,та някой от Варна има ли който да ми услужи с кабел като за начало за да видя дали няма да е от него(4 цилиндър е) :dry: само за теста и ако се окаже от него да отивам да си взема нов комплект :dry:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ами докато работи колата вади един по един кабелите (после ги слагай) и ако при някой кабел работата на двигателя не се промени видимо, значи този цилиндър не работи. По-натам търси причината за товаоопс, като гледам си установил кой цилиндър не работи. Като за начло можеш да размениш свещите за да отхвърлиш варианта свещ

Редактирано от blueeye

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

с високоволтови клещи щото ще ти изтръпне ръката :dry: Направи следният тест (никога не е излишен) На тъмно си отвори капака на двигателя и виж дали няма цветомузика по кабелите на свещите, ако има-вземи си почисти кабелите със спирт, така ще обереш благата и ще премахнеш утечките. Може някоя лула да е сдала багажа. Кабелите с времето си повишават съпротивлението и от там страда искрата. Може и дистрибуторната капачка да е пострадала или палеца да е с нагар. Абе идей много но коя ще ти свърши работа само ти ще разбереш :dry:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...