competition 2 #1 Публикувано 7 Май, 2007 ЗдравейтеПредполагам,че на всеки му се е случвало да му прекъсва колата,та и аз получих такъв проблем и се друса мотора,което ме води до мисълта,че е някоя свещица или кабелче,но не съм сигурен и държи малко по-ниски обороти от нормалното,та някой от Варна има ли който да ми услужи с кабел като за начало за да видя дали няма да е от него(4 цилиндър е) само за теста и ако се окаже от него да отивам да си взема нов комплект Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blueeye 0 #2 Отговорено 7 Май, 2007 (Редактирано) Ами докато работи колата вади един по един кабелите (после ги слагай) и ако при някой кабел работата на двигателя не се промени видимо, значи този цилиндър не работи. По-натам търси причината за товаоопс, като гледам си установил кой цилиндър не работи. Като за начло можеш да размениш свещите за да отхвърлиш варианта свещ Редактирано 7 Май, 2007 от blueeye Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Десислав Иванов 8 #3 Отговорено 7 Май, 2007 Един по един кабелите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #4 Отговорено 7 Май, 2007 с високоволтови клещи щото ще ти изтръпне ръката Направи следният тест (никога не е излишен) На тъмно си отвори капака на двигателя и виж дали няма цветомузика по кабелите на свещите, ако има-вземи си почисти кабелите със спирт, така ще обереш благата и ще премахнеш утечките. Може някоя лула да е сдала багажа. Кабелите с времето си повишават съпротивлението и от там страда искрата. Може и дистрибуторната капачка да е пострадала или палеца да е с нагар. Абе идей много но коя ще ти свърши работа само ти ще разбереш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове