doktora1983 12 #1 Публикувано 9 Януари, 2020 Здравейте колеги. Имам следния проблем : отказа ми вентилатора на парното. След няколко дни започна да работи без да съм го поправяли и след още една седмица спря окончателно. Това което съм направил до момента : 1. проверих бушоните отпред при двигателя, както и бушоните до педалите - всичко е здраво. 2. разкачих буксата на моторчето и му подадох ток от батерия и то работи. 3. Замерих с мултицета буксата на моторцето - НЯМА ТОК. 4. Проверих трите релета над бушоните при педалите, но май нито едно от трите не управлява моторчето, а поне така е описано, че средното отговаря за моторчето на парното. 5. Когато завъртя копчето със степените на вентилатора при натиснато копче за климатика, то климатика се вкчючва, заради това си мисля, че проблема не е в копчето. Питането ми е къде да търся релето което командва моторчето за парното ??? И основния въпрос - "Къде е проблема ???" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 10 Януари, 2020 А на 4-та крайна степен работи ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doktora1983 12 #3 Отговорено 10 Януари, 2020 Степените май са пет, но не работи на нито една. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doktora1983 12 #4 Отговорено 10 Януари, 2020 Проблемът е решен. Оказа се най - горното реле в бушониерата при педалите. То командва вентилатора. Смених го срещу 5 лева и всичко е ОК. Но два дни падна голямо гъзурчене около колата. 👨⚕️ . 👨🔧. 🍺 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове