Harvee 2 #1 Публикувано 6 Януари, 2020 Здравейте колеги, и за много години!!! Абе от два три дена, съединителя почна да припуква някъде по средата не го прави всеки път, едно като прещракване такова. Иначе си отделя няма никакви драми. Ама тва прещракване от какво може да е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 123 #2 Отговорено 6 Януари, 2020 (Редактирано) На неработещ двигател прави ли го? При мен имаше пукащ звук от помпата-долна. Най лесно се хваща на загасен двигател някой да натиска съединителя,а ти слушай . Помпата се намира точно срещу левия радиатор вижда се с гумен маншон е. Това беше пукането при мен. Аз смених и двете помпи. Редактирано 6 Януари, 2020 от pet71 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Harvee 2 #3 Отговорено 6 Януари, 2020 Ми не, не го прави. То тъпото е че го прави кога си иска, одеве се прибрах от работа и нито един път не припуква. А сутринта пък припуква доста, едно като прещракване някъде по средата на съединотеля(ако има значение). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове