Jump to content
Guest Moonchild

Какво по дяволите, е това ?

Recommended Posts

Guest Moonchild
Публикувано (Редактирано)

Здравейте, колеги :blink: един въпрос ме измъчва, безмилостно затъмнява радостта от дните ми и прогонва хладното спокойствие на нощите ми :blink: Какво е това чудо :http://www.stefanoff.org/whatthefuck.jpg(не обръщайте внимание на "чистотата" - поредните последици от калния дъжд :lol: )Извинете ме за идиотския въпрос, но наистина ми е много важно :)

Редактирано от Moonchild

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

това държи стъклото да не може да излезе от рамката, тъй като тя е само от гума. Поне по моя скромна преценка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Moonchild
Отговорено (Редактирано)

това държи стъклото да не може да излезе от рамката, тъй като тя е само от гума. Поне по моя скромна преценка

ама... има по едно само на предните 2 стъкла... пък задните на никъде не са се запътили :blink: Редактирано от Moonchild

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Т'ва е спойлер :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имат го всички автомобили с ел. стъкла, както и някои от останалите-помага на прозореца при затваряне да влезе добре в гумените уплътнения.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже предните стъкла са скосени, почти до крайно горно положение предния край на стъклото е във въздуха. Това подвежда стъклото да си влезе в рамката :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

И аз си имам такива гумички на предните стъкла :dry:

Редактирано от jamo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Аз съм с обикновенни ръчни стъкла и също имам такива неща. Според мен служи да направлява стъклото в последната фаза на затварянето да влезе в канала на горния хоризонтален уплътнител. Във вертикална посока се регулира от механизма за повдигане/свалянеп.п. Така че, не го махай, дори и само заради това че японците няма да сложат нещо ненужно :dry:

Редактирано от blueeye

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Не лъжете колегата !!!Това са GPS приемник и предавател за връзка със Байконур. :dry:Следи телеметрията..........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lz2lps

По скоро за връзка с кораба майка - ограничава вървенето, че тази ми Хонда като набере няма спирка :dry: Шегата настрана и аз мисля че е нещо за стъклото.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А аз моето го свалих :dry: Щот не можех да си затварям прозореца от към шофиора на пално :dry: Ще има ли някакъв проблем от тук нататака ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще ти светне ЧЕК-а и кода за грешка ще е "256 - Няма връзка с Байконур"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:dry::dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1net Колега по си запознат с техниката :) Но това чарколяче какви грешки дава :D К'во е това чек-а и тоя код за грешка 256 баиконур :huh: В моя град няма никои с Хонда моита е единствената преди седмица я взех и ще ви задавам често некфо простички въпросчета :P но като няма до кои да се допитам ще заангажирам вас :D Дано помогнете и ми дадете малко полезно инфо :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

извинявай, наистина просто се пошегувах. Ако тие пречело, значи или стъклото е седяло накриво или пластмаската е била накриво и е пречела на стъклото да се вдигне. Както вече казаха колегите, тазипластмаска прибутва леко джама навътре докато го вдигаш, за да може да си влезе в улея зад гумените уплътнения. Огледай при теб какво не си е на мястото и ако можеш си го монтирай обратно на вратата че наистина помага.А ако сега си закрепил някак положението и нямаш никакви ядове със затварянето на прозореца дори докато се движиш с висока скорост - не се занимавай... не е болка за умиране.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А аз моето го свалих :D Щот не можех да си затварям прозореца от към шофиора на пално :D Ще има ли някакъв проблем от тук нататака :P

1net Колега по си запознат с техниката :P Но това чарколяче какви грешки дава :lol: К'во е това чек-а и тоя код за грешка 256 баиконур :huh: В моя град няма никои с Хонда моита е единствената преди седмица я взех и ще ви задавам често некфо простички въпросчета :P но като няма до кои да се допитам ще заангажирам вас :P Дано помогнете и ми дадете малко полезно инфо :)

Абе хора, ще ме уморите от с

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Стига сте се базикали бре :lol: колега това е просто водача на прозореца като го отвориш малко да не ти вибрира защото е доста голям !

Редактирано от MonsterOOD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...