Armbull 0 #1 Публикувано 27 Декември, 2019 Здравейте колеги, нов собственик съм на ЦРВ 2 генерация, 2004г с бензинов двигател. При оглед на колата установих, че ел.стъклата не работят. Продавача каза, че след измиване на салона са отказали да работят. Сблъсквали ли сте се с такъв проблем и евентуално някой може ли да ме насочи къде да търся проблема ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
diezz 130 #2 Отговорено 27 Декември, 2019 (Редактирано) Здравей колега и честита придобивка! Има и бушони и реле за тях, всичко се намира в купето под вулана. По схемата предполагам ще се ориентираш. Редактирано 27 Декември, 2019 от diezz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Armbull 0 #3 Отговорено 27 Декември, 2019 Още незнам кое къде се намира, тази схема ще ми е много полезна, благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
diezz 130 #4 Отговорено 27 Декември, 2019 Ето от тук ще се ориентираш къде са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Armbull 0 #5 Отговорено 27 Декември, 2019 (Редактирано) Супер, утре по светло ще се взема с тази работа. Дано проблема да е в някой бушон, а не нещо по-сериозно. Благодаря. Редактирано 27 Декември, 2019 от Armbull Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове