Trapp 9 #1 Публикувано 15 Декември, 2019 Здравейте, преди време имах проблем със муден старт. Давам на контакт, след като изгаснат всички лампи по таблото паля и като завъртя да запаля, стрелката за горивото се връща в начална позиция и пак измерва. Отидох да ми замерят батерията(на 5 месеца е YASSA) и от там ми казаха, че алтернаторът не зареждал батерията. Смених алтернаторът и днес отидох да я поразходя и пак същият проблем слаб старт. Зелената светлинка на акумулатора е налична, проверих със уред за диагностика 12.7v си държи, но това след като се разходих 20 мин. Предполагам при самият старт да е бил 12.4,което трябва да е ок. След това колата си пали съвсем нормално, проблема се появява само като я оставя за 2 дни да стои. Има ток в батерията, но пали сякаш е слаб... Да се насоча към стартера може би , да се смаже и прочие, знам ли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nanizealot 39 #2 Отговорено 15 Декември, 2019 Виж масите мотор -купе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове