polters 0 #1 Публикувано 13 Декември, 2019 Здравейте колеги. Наскоро станах собственик на хонда цр-в 1999г.Дойде този период в който на вън е доста кално и мокро.Та въпросът ми е от къде мога да намеря гумени стелки за ходндата който да си пасват добре по подът.Прерових всички сайтове и не мога да намеря "оригинални" гумени стелки за хонда црв 1 генерация.Мокетени намирам но гумени няма. Ако някой може да сподели информация , ще съм благодарен. Също така да попитам дали са съвмести ми с тези на по новите модели цр-вета ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #2 Отговорено 13 Декември, 2019 (Редактирано) Тук в Бг няма отиваш в авто аксесоари и които пасват. Не съм пробвал в Бултрако не ми харесват безумни те им цени. Тук по ОЕМ номера може да провериш има ли в Япония Редактирано 13 Декември, 2019 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
polters 0 #3 Отговорено 13 Декември, 2019 Ами ако не намеря така ще стане.От автко аксесоарите ще се избере нещо но за съжаление няма да пасват добре по чупките на подът предполагам.Ровя и в олх-а в раздела хонда црв на части но там пък повечето даже и без стелки са..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове