Jonini 0 #1 Публикувано 6 Май, 2007 Тропа ми от пред и проблема е в този болт или шарнир (не знам как му е заглавието) Въпросът ми е само болта може ли да се смени или трябва целия носач. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
g_e_r_gi 0 #2 Отговорено 6 Май, 2007 Да избива се само шарнира.Но сикупи по- скъп . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vegata 0 #3 Отговорено 9 Май, 2007 Пич на ACCORD-а се сменя цялото с носа4а.Струва към 100 лева.Ако на CIVIC-а се избива си късметлия.УСПЕХ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #4 Отговорено 9 Май, 2007 Да избива се само шарнира.Но сикупи по- скъп .Точно така, на Сивика шарнира е отделен от носача. А едно допълнение от мен, не скъп, а по-добре оригинален. Незнам колко струват, но все пак обърни се към Бултрако по въпроса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #5 Отговорено 9 Май, 2007 Аз пък търкалям 3-та година с турски боклук за 14 кинта ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jonini 0 #6 Отговорено 9 Май, 2007 Дават ми го за 35 лева в магазина под моста "Чавдар". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest todor petrov #7 Отговорено 9 Май, 2007 аз се чудех дали и на моя акорд тоя шарнир може да се избие без да се сменя носача че имам малък луфт а 200 лв. ми се недават за двата дали се продава само шарнира за акорд? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #8 Отговорено 9 Май, 2007 Аз пък търкалям 3-та година с турски боклук за 14 кинта !Горен Я опитай делен да сложиш турсни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Demon 4 #9 Отговорено 9 Май, 2007 Аз пък търкалям 3-та година с турски боклук за 14 кинта !Горен Я опитай делен да сложиш турсни Аз за това го разправям във всяка тема! Ако не бях купувал тампони на тънкана, нямаше да търся сега една джанта BSA дето я размазах в бордюр. Но всяко зло за добро, сега окачването е по-добро от преди да си ударя колата, тампоните са нови, абсолютно всички от Бултрако. Колеги, аз изпитах на гърба си приказката ".......евтиното излиза сйкъпо......." и минах по тънката лайсна, защото се разминах с крайпътен стълб на сантиметри и си платих само с един носач и една джанта.Казах каквото съм събрал като опит, в крайна сметка всеки сам си знае. Повече менте по колата не слагам Оригиналните части са искарали 13 години, тези сега верно са скъпи, половината на 13 да искарат, пак ще си заслужават парите и колата ще е надеждна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове