A4kakan 0 #1 Публикувано 25 Ноември, 2019 Здравейте.Днес ходих на стенд за регулиране на преден и заден мост.Предницата ми я регулираха но за отзад ми казаха че неможело да се регулира сиреч отвори или затвори а имало нужда понеже ми износва минимално задните гуми овътре.За целата ми казаха да съм си купил регулиращи се горни носачи (щанги)тъй като оригиналните немогат да се регулират а такива в магазините за части нямало а само в нета. Аз доколкото знам може да се регулират от ексцентричния болт на шенкела на главината но там било само за сходимоста ми казаха.Въпроса ми е дали някой се е сблъсквал с този проблем и евентуално откъде мога да си купя такава регулираща щанга. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niksi 75 #2 Отговорено 25 Ноември, 2019 Прочетия цялата колега, на много въпроси ще намериш отговори. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ekolev 18 #3 Отговорено 30 Ноември, 2019 Здравей колега, Аз сложих такива носачи отзад, сега сходимостта е по заводските данни. Естествено сменяш и тампоните, дори смених тези които дойдоха с носачите с по-добри. Тези носачи тук не ги намерих, поръчах ги през сайт отвън. Смених носачите заради износването на гумите отзад, но най-вече заради шума от гумите. Сега всичко е наред. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
A4kakan 0 #4 Отговорено 30 Ноември, 2019 (Редактирано) Здравей.За кой тампони казваш че си сменил осен тези на новите реглажни щанги мойте за сега са ок,но е леко отворена отзад и затова си поръчах от аутудока в германия такива регулеруеми за да си оправя страничния наклон иначе сходимоста се регулира от другаде.Благодаря Редактирано 30 Ноември, 2019 от A4kakan Пропуск Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ekolev 18 #5 Отговорено 30 Ноември, 2019 Смених и тези откъм главината, освен тези на щангите. И да и аз от там ги взех, и да заради страничния наклон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ekolev 18 #6 Отговорено 30 Ноември, 2019 (Редактирано) Ето ги монтирани.. Преди първия реглаж заден мост. Ще правиш два реглажа, заради това че новите тампони омекват. Редактирано 30 Ноември, 2019 от ekolev 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mboevv 0 #7 Отговорено 15 Март, 2020 (Редактирано) Това същия носач ли е като този който сте поръчали? Ако сменя него и сложа подложки на колата дали ще изчезне наклона на колелата който не е много голям, но го имам ? Редактирано 15 Март, 2020 от Mboevv Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове