ssstefan 0 #1 Публикувано 24 Ноември, 2019 Здравейте колеги, нов съм във форума, но от доста години съм фен на марката. В момента съм пред закупуване на автомобил, като съм се спрял на Акорд 7 бензинов мотор. Следя обявите из страната от няколко седмици, но за съжаление пазара не предлага много варианти засега. Харесал съм една обява в Русе - https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11570171890836657&slink=dadnmc Молбата ми е ако има колеги от Русе, ако могат да ми препоръчат качествен сервиз, в който разбират от марката, да я прегледат спокойно колата и да й направят диагностика. П.П. Ако има и някои колеги, които са я виждали вече колата наживо, моля да споделят мнението си, виждам че колата се продава от около два месеца вече. Блгодаря предварително, Стефан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6009 #2 Отговорено 24 Ноември, 2019 Изглежда добре, особено външно, а и интериорът вероятно е така, но там трудно може да се прецени по снимки. Поне е чисто и свежо. Захабеното по волана не е плашещо - реставрира се с боя за кожени якета. Жабките на почти всички Акорд 7 са така - леко изкривени. В багажника е малко надрано, но и това се оправя (ако дразни) - все пак е товарен отсек. Щората му вероятно е прибрана под кората - там (при необходимост) има специално място за нея. За диагностика може да питаш Бранко. Това е темата му, с Хондите е на ти и в Русе - Той е Човекът. Вероятно познава и тази кола. Телефонът му е в първият пост на темата (червените цифри). 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ssstefan 0 #3 Отговорено 25 Ноември, 2019 Благодаря за бързия отговор! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове