Jump to content
NDonchev

Покупка на Honda Civic 2010?

Recommended Posts

Здравейте, от известно време съм се навил да си купя автомобил и съм в процес на търсене и проучване. Основните характеристики, които ме интересуват е да е надежден, евтин за поддръжка и да не гори много. Решил съм да е с бензинов двигател, на който да сложа добра газова уредба. Също така предпочитам да е до 100 конски сили за да влезе в малкия данък. Ще карам автомобила основно извънградско и се надявам да го ползвам дългосрочно - да се надяваме поне около 10 години.

Имайки предвид горепосочените критерии, логично стигнах до Toyota Corolla и Honda Civic. 

Toyota Corolla хечбек се произвежда до към 2006 година, след което новия модел се казва Toyota Auris, за която по чужди форуми често се говори, че не е толкова надеждна. Corolla-та ми се струва малко старичка за кола, която смятам да карам доста години.

За това в момента съм на варианта за Honda Civic около 2010-та година, въпреки, че ми трябваше малко време да свикна със иновативната визия :). Дори в момента съм се спрял на конкретна обява:
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11570005025640516&slink=d6723c
Като негатив обявата е от Горубляне, за където съм чувал доста лоши неща. От друга страна по снимките колата ми изглежда в доста добро състояние.

Ще се радвам да чуя мненията ви по въпроса. Дали Honda Civic (и конкретната обява) биха били добър избор, имайки предвид критериите от по-горе.

Благодаря.

Редактирано от NDonchev

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей и Добре дошъл!

Моля те да ползваш за въпроса си (доколкото е свързан с конкретна обява) темата - "Тема за обсъждане на автомобили (Сивик) от обяви!" - КЛИК

Тази я заключвам.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...