Илиян- 4 #1 Публикувано 5 Ноември, 2019 Здравейте, свети ми чека с грешка P0141. O2 Sensor Heater Circuit (Bank 1 Sensor 2). Може ли малко помощ за какво е грешката? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 5 Ноември, 2019 (Редактирано) Подгрева на сондтата най вероятно е издал багажа. Скоро да си сменял , картер , гарнитура , съединител монтаж на газово? Редактирано 5 Ноември, 2019 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rangel111 34 #3 Отговорено 5 Ноември, 2019 Наскоро ми излезе същата грешка. Както каза Фена, втората ламбда сонда. При мен светеше и чека. Смених сондата и всичко е наред. Sent from my STF-L09 using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Илиян- 4 #4 Отговорено 5 Ноември, 2019 Колата е купена сега. Няма газ. Чека свети. Коя ламбда сонда е втора? Тази при двигателя или при катализатора? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rangel111 34 #5 Отговорено 5 Ноември, 2019 При катализатора. Sent from my STF-L09 using Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Илиян- 4 #6 Отговорено 6 Ноември, 2019 Мога ли да разбера с мултицета дали рабити сондата или не. Или ако си взема стара да я премеря преди да я купя. Купих устройство за диагностика Elm 327 OBD2 и на студен двигател изчиствам грешката и след две секунди светва пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Илиян- 4 #7 Отговорено 6 Ноември, 2019 На катализатора има две сонди. Предполагам трябва да сменя тази с 4-те кабела (с подгрева). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #8 Отговорено 6 Ноември, 2019 И двете са с 4 кабела, смени втората. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове