Dambev 5 #1 Публикувано 25 Октомври, 2019 Мисля да слагам 16" джанти с гуми 205/55 Въпросът ми е ЕТ 40 ще опират ли някъде? Оригиналните мисля, че са ЕТ 60 или ЕТ 55. Не съм много сигурен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dambev 5 #2 Отговорено 26 Октомври, 2019 Никой ли не е слагал подобни размери? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonywoolf 100 #3 Отговорено 6 Ноември, 2019 Моята е с 205/55/16. Нормално си стои. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dambev 5 #4 Отговорено 9 Ноември, 2019 Благодаря ти, колега. Вече сложих 16" гуми на джанта с ЕТ 45 от Нисан. Наложи се да търся втулки заради разликата в централния отвор. За сега всичко е ОК. Даже мисля, че и возията е по-добра. Визията е супер - джантите изнесоха гумите леко навън. Малко по-мудно се набира, но пък е много по-стабилна в завоите. Хубав ден на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dambev 5 #5 Отговорено 9 Ноември, 2019 Току-що, Dambev написа: Благодаря ти, колега, но твоята фабрично май си е с така. Вече сложих 16" гуми на джанта с ЕТ 45 от Нисан. Наложи се да търся втулки заради разликата в централния отвор. За сега всичко е ОК. Даже мисля, че и возията е по-добра. Визията е супер - джантите изнесоха гумите леко навън. Малко по-мудно се набира, но пък е много по-стабилна в завоите. Хубав ден на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове