Mr.OFF 539 #1 Публикувано 4 Май, 2007 Заловен с 10X zoom пред блока нарушител на Хондов периметър ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #2 Отговорено 4 Май, 2007 Като гледам си е легнала на топличко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dio #3 Отговорено 4 Май, 2007 ако знае какъв буен звяр е под капака... надали ще си стои спокойно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o© #4 Отговорено 4 Май, 2007 Късметлия при мен си лягат на покрива и предния капак го използват за пързалка , е само веднъж ама още ми държи мокроП.С. С предишната ми кола Пасаторчето те най-редовно си спяха върху двигателя ми, то понеже в двигателния отсек влизат доста по-големи двигатели от 1.8 те преспокойноси се мушкаха отдолу, колко пъти съм им чистил двигателя от калните лапички не е истина ама к'во да се прави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #5 Отговорено 4 Май, 2007 И мойта котка се вози само в ХОНДА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tiholov #6 Отговорено 4 Май, 2007 Това до някъде си е далавера, мишки до колата нали ще припарят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svetlix 0 #7 Отговорено 5 Май, 2007 Късметлия при мен си лягат на покрива и предния капак го използват за пързалка , е само веднъж ама още ми държи мокро П.С. С предишната ми кола Пасаторчето те най-редовно си спяха върху двигателя ми, то понеже в двигателния отсек влизат доста по-големи двигатели от 1.8 те преспокойноси се мушкаха отдолу, колко пъти съм им чистил двигателя от калните лапички не е истина ама к'во да се прави Доста познати се оплакват от това, че котаци използват предните им капаци за пързалки и пораженията върху лака се виждат от далеч. Вуйчо ми пък се оплакваше, че някакви диви животни му ядяха шумоизлиращата кора на маздата и за да я спаси я мажеше с антифриз ... Мой познат от Нисан форума също беше изревал от котаци, които се правеха на монтьори по двигателя му и той с антифриз действаше ... Ето и от мен още едно доказателство, че котаците обожават пасаторите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J&D 1 #8 Отговорено 5 Май, 2007 Абе сутрин съм раничко на работа. Спирам на паргинга пред офиса и те (мацките де) са вече на ламарината. Отначало ги стрясках с ключалката, ама май вече кИтилясах. Абе животинки.Докато се охлади капака и идва следващата кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #9 Отговорено 5 Май, 2007 преди май съм я пускал тази снимка, ама сега темата е точно за мацките дето спят по колите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове