jordanlulin 0 #1 Публикувано 3 Октомври, 2019 Здравейте. От скоро ми светна чек лампата. Възможно ли е да е от горивото? Работата на двигателя доста се влоши. Понякога не свети но е рядко. Оборотите са ниски. Дайте някаква идея какво да правя. Къде в Пловдив да отида да прочетат компютъра? Акорд 6 серия автоматик, бензин-газ, 99 година, 136 коня. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Друмев 4 #2 Отговорено 15 Ноември, 2019 Търсиш си в олх OBD 2 конентор, слагаш го на буквата вляво под волана. Изтегля си приложение за телефона (аз ползвам Car Scaner) и ги свързваш през блутут. Палиш двигателя, даваш сканирай за грешки и ще видиш поне каква е причината, дали е от горивото или друго. На тази кола може да е от всичко. На мен ми е светвал чека от ламбда сонда, омадлен датчик, не правилно съотношение на въздух и гориво с цилиндрите, неправилна работа на инжекциона. Тази лампа светва когато нещо не е наред. Няма как някой да каже какво може да е, защото може да е всичко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xatamoto 163 #3 Отговорено 16 Ноември, 2019 Да, но на колегата колата е 1999г и може да не е с OBD2. Дори да е с OBD2 на английските Акорди 6 генерация буксата е вляво, но не под волана, а в краката на пасажера. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове