Marto_g 0 #1 Публикувано 1 Октомври, 2019 Здравейте колеги. Имам проблем със сивик 1.4 75 коня 98 г. Колата не пали има ток стартера върти но не пали. Днес бях на майстор той каза ,че делкото е за смяна. Търсих в няколко морги, но не можах да намеря. Проверих за ново, но цената е около 700 лв. Някой дали е имал същият проблем ще съм благодарен на всякакви мнения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragob 72 #2 Отговорено 2 Октомври, 2019 Потърси в олх или виж точно какво е изгоряло в делкото.бобината или нещо друго и смени само него 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danio1973 2 #3 Отговорено 4 Октомври, 2019 Имах подобен проблем.Беше изгоряла бубината и навсякъде ми отговаряха,че делкото се продава цяло-ново 1200 лева. Поразрових се и намерих една Благоевградска фирма която имаха въпросната бубина и с доставката ми излезе около 45 лева.Автомобилът ми е Аеродек комби 1999 90 коня,но делкото може би е същото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове