weapon R 43 #1 Публикувано 3 Май, 2007 Та ето какво ми се слу4и:Седя си аз днес по обяд на слънце и пия кафенце.По едно време в сервиза влиза една Астма,с типи4ния рейсър вътре.Излиза от колата,право при мене и пита с мек тон:-Имате ли Хонди за продаване?А мене както ме мързеше реших да се изгъбаркам и го питам:-за кво ти е Хонда И той пак така меко:-Еми искам да си купя.Аз оба4е реших 4е трябва да продължа да се държа като идиот:-е защо па то4но Хонда?И то4но този отговор ме срина и ми оправи настроението поне за месец -Еми защото хората само сменят накладки и карат,а мойта се разцепи на две.Писна ми. В крайна сметка мом4ето се оказа сериозно и май наистина скоро ще се похвали с Хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #2 Отговорено 3 Май, 2007 Та ето какво ми се слу4и:Седя си аз днес по обяд на слънце и пия кафенце.По едно време в сервиза влиза една Астма,с типи4ния рейсър вътре.Излиза от колата,право при мене и пита с мек тон:-Имате ли Хонди за продаване?А мене както ме мързеше реших да се изгъбаркам и го питам:-за кво ти е Хонда И той пак така меко:-Еми искам да си купя.Аз оба4е реших 4е трябва да продължа да се държа като идиот:-е защо па то4но Хонда?И то4но този отговор ме срина и ми оправи настроението поне за месец -Еми защото хората само сменят накладки и карат,а мойта се разцепи на две.Писна ми. В крайна сметка мом4ето се оказа сериозно и май наистина скоро ще се похвали с Хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #3 Отговорено 3 Май, 2007 Егати пича. Дано да се окаже качествено задкурмилното устройство на колата му. Не за друго, ама да не ни тръгне име с такива типични рейсари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #4 Отговорено 3 Май, 2007 изкърти няправо ... ма ние сме си рацери всичките тука Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest qni #5 Отговорено 4 Май, 2007 Егати пича. Дано да се окаже качествено задкурмилното устройство на колата му. Не за друго, ама да не ни тръгне име с такива типични рейсари бъди сигурен, че както тука се хранят непрекъснато голфаджии, опелджии и тем подобни, така и нас яко ни нареждат в техните форуми! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #6 Отговорено 4 Май, 2007 (Редактирано) Егати пича. Дано да се окаже качествено задкурмилното устройство на колата му. Не за друго, ама да не ни тръгне име с такива типични рейсари бъди сигурен, че както тука се хранят непрекъснато голфаджии, опелджии и тем подобни, така и нас яко ни нареждат в техните форуми!еми нормално е. Всеки си има предпочитания...разликата е че досега не съм виждал хонда с хоум мейд тунинг за разлика от други марки Редактирано 4 Май, 2007 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #7 Отговорено 4 Май, 2007 Егати пича. Дано да се окаже качествено задкурмилното устройство на колата му. Не за друго, ама да не ни тръгне име с такива типични рейсари бъди сигурен, че както тука се хранят непрекъснато голфаджии, опелджии и тем подобни, така и нас яко ни нареждат в техните форуми!еми нормално е. Всеки си има предпочитания...разликата е че досега не съм виждал хонда с хоум мейд тунинг за разлика от други маркиИма ги и такива, колега, нямам снимки, но из нашето градче се разкарва една с "уникални" подобрения! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #8 Отговорено 5 Май, 2007 ... досега не съм виждал хонда с хоум мейд тунинг за разлика от други маркиСега е моментът да видиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #9 Отговорено 5 Май, 2007 хаха ,сложиха ли ни го на устите ае сега да сме тихи че да не покажат още ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #10 Отговорено 5 Май, 2007 ... досега не съм виждал хонда с хоум мейд тунинг за разлика от други маркиСега е моментът да видиш мен па тая хонда ме кефи виж ква е Рацерска и между другото това беше колата която страшно ме изкефи когато през далечната 1984 година се мотах по улиците на Амстердам от тогава а и до ден днешен Хонда civic 2 генерация ми е любима . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
presian 0 #11 Отговорено 5 Май, 2007 Абе тая хонда е от младост, на тъмно да я видите като космически кораб е всичко свети по нея мноо смех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #12 Отговорено 5 Май, 2007 Егати пича. Дано да се окаже качествено задкурмилното устройство на колата му. Не за друго, ама да не ни тръгне име с такива типични рейсари Абе не взе Хонда,но все пак е в японския клуб-Корола 98 хе4.Да му е 4естита Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #13 Отговорено 5 Май, 2007 екстра си е колата ... днес в един сервиз гледах как майстора търси 15 минути къде да закачи крика така че да вдигне колата и после да я свали цяла ... колата беше орел от 96-та - модела сами се сетете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове