DinkoN 5 #1 Публикувано 12 Септември, 2019 Здравейте колеги, автомобила е Хонда црв 2.0 бензин 2004г, автоматични скорости, придобих го преди месец и след 1200км.с него съм много доволен. Днес реших да сменя свещите, защото не знаех кога и дали са сменяни.Когато извадих бобините забелязах, че гумените втулки в долния край, от към свеща са напукани... Обърнах Интернет наопаки, но не намирам такива втулки/изолации като резервна част, само комплект бобина. Има ли някой от Вас представа, дали изобщо се продават отделно тези втулки /накрайници? Поздрави. Динко Неделчев. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
diezz 130 #2 Отговорено 12 Септември, 2019 Колега здравей, Ако става въпрос за гумените пръстени, които са в капака на клапаните, в които влизат бобините се продават отделно (30522-PFB-007), даже може да се купят в комплект с гарнитурата на капака, но ако става въпрос за гумените уплътнения на бобината отдолу в epc каталога не излизат като резервна (отделна) част, т.е. вървят заедно с бобината. Ако греша нека някой ме поправи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DinkoN 5 #3 Отговорено 13 Септември, 2019 Точно за тези долу на лулата става въпрос, горните пръстени и аз ги открих. В али експрес намерих и поръчах, водят се : Ignition Coil Repair Rubber Boots. Макар и с напукани такива втулки, не намирам проблем в работата на двигателя, но поръчах един комплект за да ги сменя. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове