InsideMan 8 #1 Публикувано 5 Септември, 2019 И така да си кажа болката, след като акумулатора ми падна докато колата беше на сервиз се получи следното. Обучавам централното заключване със завъртанията и натискане на бутон LOCK/UNLOCK.Обучавам и двете дистанционни, оригинално и китаеца. Работят си в следващите 4-5-6 часа. На следващия ден или с по-голям интервал са загубили синхронизация. Не отключват и искат пак обучение. Идеи от къде да почвам? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
InsideMan 8 #2 Отговорено 9 Септември, 2019 И така, след над 20 обучения, нещата се оправих така както се появиха. Нямам обяснение. Важен е крайния резултат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #3 Отговорено 9 Септември, 2019 Да не смени акумулатора? Обучавал съм китайски ключ/дистанционно, още действа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
InsideMan 8 #4 Отговорено 9 Септември, 2019 Не питай,че пак отказа. Проблема е независимо кое дистанционно използвам, и оригиналното си губи настройката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #5 Отговорено 9 Септември, 2019 Егати... Ползваш тази процедура, нали? http://www.transpondery.com/remote_programming_instructions/honda-crv-remote-guide.html Пробвал ли си да програмираш само оригиналното и да го ползваш известно време само него? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
InsideMan 8 #6 Отговорено 10 Септември, 2019 Да тази процедура следвам. Ще пробвам и само оригиналното да видим какво ще стане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalata_crv 0 #7 Отговорено 27 Септември, 2019 Здравейте, от скоро съм притежател на CR-V 2005г. Фейслифт бензин. Имах може би същия проблем със синхронизацията и след синхронизация работи не определено време после спре. Проблема при мен се реши след като ми блокира контактния ключ и се наложи да ходя при ключар за пренареждане и смяна на пластинките по ключа. До този момент не бях обръщал внимание, че при изключено положение не е на 0 а между 0 и I. Сега вече работи дистанционното. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
InsideMan 8 #8 Отговорено 18 Декември, 2019 И в крайна сметка излезе слаб акумулатор, след смяната му всичко е както трябва. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qrebica 0 #9 Отговорено 1 Април, 2022 Здравейте колеги Имам 1-проблем.Смених машинките на вратите за централното както и скъсаните кабели на лявата врата , и вече не иска да затваря със дистанционното което е оригинално.Смених му батерията че беше много стара но проблема си остана! Ако някои знае и е имал този проблем да сподели ще съм много благодарен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове