Nikolay_dim 19 #1 Публикувано 28 Август, 2019 Здравейте, не знам дали пиша на правилното място,но имам проблем .за който няма решение. След замяна на заводското аудио със система с Андроид климатика отказва да работи избирателно. В повечето случаи над 70 км/ч . След падане на скоростта всичко е ок. Аудио системата е Joying 4GB- 32GB и е свързана със Connects2 CTSHO002 Honda Civic FN Hatch 06-12 Steering Stalk Adaptor + FREE PATCH ще се радвам ако някой има идея как да се оттърва от проблема. А да изписва грешка че климатика губи връзка със радиото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #2 Отговорено 28 Август, 2019 Преди 1 час, Nikolay_dim написа: Здравейте, не знам дали пиша на правилното място,но имам проблем .за който няма решение. След замяна на заводското аудио със система с Андроид климатика отказва да работи избирателно. В повечето случаи над 70 км/ч . След падане на скоростта всичко е ок. Аудио системата е Joying 4GB- 32GB и е свързана със Connects2 CTSHO002 Honda Civic FN Hatch 06-12 Steering Stalk Adaptor + FREE PATCH ще се радвам ако някой има идея как да се оттърва от проблема. А да изписва грешка че климатика губи връзка със радиото. Вероятно слаба връзка? Огледай хубаво буксите и пинчетата - като си свързвал буксите да не някое пинче да се е избутало навън и да прави слаб контакт. Друг вариант е самият адаптер да има проблем, но не мога да го свържа със скоростта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове