CHIPSI 1 #1 Публикувано 15 Август, 2019 Здравейте , от няколко дни съм горд собственик на Акорд 2007 (комби). 1.Нито мога вкарам диск в процепа за CD-та нито от вътре излизат дискове ако е пълно. Като натисна копчето за да засвири някое CD ми дава CD Error. Какъв може да е проблема ? Моля някой ако се е сблъсквал с това да помогне. 2.Когато стигна по инструкцийте за "перване" на телефона към колата започва да търси блутут телефон , обаче не може да го намери........пробвах и с друг телефон и пак не стана......моля и за това ако някой знае какъв е проблема да сподели...:) Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #2 Отговорено 15 Август, 2019 И на мен онзи ден един стар диск се опита да ми заседне вътре. Аз имах подръка едно от тези швейцарските ножчета и с острието размърдах леко входа/изхода на устройството, за да надникна вътре, доколкото е възможно. Видях, че дискът се беше опрял в горната част на устройството и това му пречеше да излезе. Леко го побутнах надолу и се върна обратно, след това излезе без проблем. Лошо обяснение, но се надявам да ти помогна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CHIPSI 1 #3 Отговорено 18 Август, 2019 (Редактирано) Благодаря , пробвах да ръчкам лекичко вътре , но не стана номера....:)..........а телефонът връзва ли ти се с колата , че моя неще.......следвам инструкциите правилно , но щом дойде моментът да се познаят , казва , че не намира блутут телефон Редактирано 18 Август, 2019 от CHIPSI допълнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CHIPSI 1 #4 Отговорено 18 Август, 2019 Пробвах и със iphone и със други по-стари и нови телефони но нещо не става. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #5 Отговорено 19 Август, 2019 Друг ще ти каже. Аз тази екстра я нямам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове