gozzini 1 #1 Публикувано 28 Юли, 2019 Здравейте колеги, замислил съм да изпратя за рециклиране рефлекторите на Сивика ми. Интересувам се дали са метални или пластмасови. Питам поради причината че единия от тях изглежда все едно е спукан но без да разглобя фара не мога да разбера дали е спукан самият рефлектор (ако е пластмасов) или само покритието е спукано Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #2 Отговорено 28 Юли, 2019 Пластмасови.Предполагам щом си от Плевен ще ги пратиш на Ивайло да ти ги прави? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gozzini 1 #3 Отговорено 28 Юли, 2019 преди 5 минути, zlobar4e написа: Пластмасови.Предполагам щом си от Плевен ще ги пратиш на Ивайло да ти ги прави? Ами мислех си за Стрелча. Дори не знам, че има някой в плевен да се разправя с подобни неща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #4 Отговорено 28 Юли, 2019 Току-що, gozzini написа: Ами мислех си за Стрелча. Дори не знам, че има някой в плевен да се разправя с подобни неща Има, в Плевен си пращах моите да ги правят.Ако искаш телефона ще ти го пратя на лс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gozzini 1 #5 Отговорено 28 Юли, 2019 Преди 1 час, zlobar4e написа: Има, в Плевен си пращах моите да ги правят.Ако искаш телефона ще ти го пратя на лс. Намерих информация в интернет относно човека в Плевен. Но явно няма да се стигне до рециклиране понеже единия рефлектор е спукан, а да търся друг фар нямам намерение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове