Bocko87 0 #1 Публикувано 10 Юли, 2019 Интересувам се колеги от къде мога да закупя въпросните пружини за повдигане на колата ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tanas4o_ 86 #2 Отговорено 11 Юли, 2019 Колега виж темата по-горе. Аз карам с такива. Ако имаш въпроси, питай, мога да споделя впечатления. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tanas4o_ 86 #3 Отговорено 19 Юли, 2019 (Редактирано) Здравейте, въпрос към колегите, които са монтирали и карат с такива пружини... Аз съм с такива вече повече от 10к км и почти от ден първи се чува скърцане при преминаване през неравност. Предполагам, че причината са гумените тампони над самата пружина. Предполагам, че скърцането е поради това, че тази гума е вече поопечена след почти 7 годишна служба, а пък и в момента е подложена на по-голямо от разчетното натоварване (имам предвид, че подсилените пружини са доста по-твърди от оригиналните и когато купето слиза надолу, пружината не поема натоварване, а се деформира гумата и затова скърца.....). Има ли колеги при които ситуацията е същата? Някакви предложения за подмяна на тези тампони? Аз си мислех за оригинални, с оглед на качеството, но всякакви други предложения са добре дошли. Поздрави Редактирано 19 Юли, 2019 от tanas4o_ пропуснат въпросителен знак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове