dimitarkunchev 0 #1 Публикувано 30 Юни, 2019 Здравейте, Преди наколко дена се сдобих с едно приятно FR-V и още го разучавам с интерес. Изникват ми разни въпроси с които Гугъл нещо не помага много (или аз не уцелвам как да търся). Има ли опция за автоматично вдигане на стъклата/прибиране на шибидаха при заключване? Иначе редовно ще е отворена на паркинга - отвикнал съм да внимавам за такива неща :) Също - има ли опция за автоматични фарове при запалване? Предполагам, че тези неща могат да се направят от способен жичкаджия. Но при някои коли подобни опции са въпрос на настройка с компютър. Затова питам по-старите собственици първо :) Мерси предварително за споделена информация и наздраве :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AndroID 0 #2 Отговорено 4 Юли, 2019 На 30.06.2019 г. at 17:39, dimitarkunchev написа: Здравейте, Преди наколко дена се сдобих с едно приятно FR-V и още го разучавам с интерес. Изникват ми разни въпроси с които Гугъл нещо не помага много (или аз не уцелвам как да търся). Има ли опция за автоматично вдигане на стъклата/прибиране на шибидаха при заключване? Иначе редовно ще е отворена на паркинга - отвикнал съм да внимавам за такива неща Също - има ли опция за автоматични фарове при запалване? Предполагам, че тези неща могат да се направят от способен жичкаджия. Но при някои коли подобни опции са въпрос на настройка с компютър. Затова питам по-старите собственици първо Мерси предварително за споделена информация и наздраве Здравей. Честита придобивка, безаварийно и добре дошъл. Преди година търсих и аз отговорите на същите въпроси. Само с наДстройка на компютъра не можело. Предпочетох на инвестирам парите в интериора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #3 Отговорено 4 Юли, 2019 Два универсални модула...ел стъкла за 4 врати и ДРЛ + автоматично пускане на фаровете като мръкне са 200 лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimitarkunchev 0 #4 Отговорено 4 Юли, 2019 Преди 2 часа, AndroID написа: Здравей. Честита придобивка, безаварийно и добре дошъл. Преди година търсих и аз отговорите на същите въпроси. Само с наДстройка на компютъра не можело. Предпочетох на инвестирам парите в интериора. Благодаря И аз до този извод стигам. Мерси все пак! Преди 1 час, Markony написа: Два универсални модула...ел стъкла за 4 врати и ДРЛ + автоматично пускане на фаровете като мръкне са 200 лв С универсалните ясно - затова са универсални все пак Мерси за отговорите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове