Pavelhr 0 #1 Публикувано 20 Юни, 2019 Здравейте, Налага ми се обслужване по колата - смяна на ангренажен ремък + ролки + водна помпа. Бихте ли ми казали ориентировъчно какви пари ще струва за да мога по-правилно да си направя сметката. Колата е: Хонда Акорд, 1996г, TDI 2.0, 105 конски сили. (двигател на роувър) Благодаря Ви предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #2 Отговорено 20 Юни, 2019 195лв. комплект двата ремъка и трите ролки. https://www.autodoc.bg/ina/2384691 А водната помпа що? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavelhr 0 #3 Отговорено 20 Юни, 2019 Благодаря за отговора. Не разбирам много и затова питам, но мисля, че за този двигател помпата е зацепена от ангренажа. Чувал съм, че така е било правилно да се прави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #4 Отговорено 22 Юни, 2019 Не е на ангренажа, сменяй ремъци и ролки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове