Сашо 0 #1 Публикувано 7 Май, 2019 Здравейте хора, От скоро имам Хонда Сивик 6-та генерация, 2000 година е колата, но е седан. Имах лек инцидент и ми се налага да сменя предния калник. Намерих един в друг град, защото в моя няма по автоморгите, само че калникът, който момчето продава, е от хетчбек, а моята кола е седан. Има ли разлика в предниците по размери на калници, фарове и брони ? Това ми е въпроса. Ако някой е минал през същата дилема, ще съм много благодарен, ако сподели опита си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teodor_tsonev 54 #2 Отговорено 8 Май, 2019 Ако и двете са японки, т.е не са англичанки, няма разлики. Има обаче разлики от фейслифта и преди фейслифта. Твоята е от 2000г. и трябва да търсиш фейсова 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Сашо 0 #3 Отговорено 8 Май, 2019 На момчето е 98 Тя фейслифт ли е или да го отпиша и да търся друго Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teodor_tsonev 54 #4 Отговорено 8 Май, 2019 Фейса е 99-00 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Сашо 0 #5 Отговорено 8 Май, 2019 Ясно... благодаря ти много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове